sábado, 15 de septiembre de 2012

Festa popular quart aniversari d’El Casal de l’Esquerra a la Plaça de la Sardana


El Casal de l’Esquerra celebra que ja fa 4 anys que va obrir les portes a la plaça de la Sardana. Durant aquest temps, diverses entitats han anat creixent dins el Casal: El grup d’amics del cinema Zinexin, el Banc del Temps de Badia,el grup ecologista Badia Verde, l’Oficina de Drets Socials, el grup senderista Trotacamins,la Plataforma d´ Afectats per la hipoteca de Badia, la Cooperativa de Consum responsable La cistella de Badia, a més del moviment polític local Alternativa d’Esquerres per Badia-CAV.

Com cada setembre es volen trobar per donar a conèixer tot el que es pot fer a Badia per millorar la ciutat, conviure millor i no deixar d’aprendre els uns dels altres, fem activitats de forma oberta a la plaça per donar-se a conèixer.

Aquests quatre anys han servit d’ajut per a que hagin sorgit propostes de revitalització de la vida social molt interessants que sobrepassen l'àmbit de l'AEB i que han trobat a la plaça de La Sardana l’espai i el recolzament per començar.

Aquesta és la programació dels actes pensats per la celebració del 4t aniversari, ple d’activitats per a totes les edats. Totes les activitats es fan a la Plaça de la Sardana.
DIUMENGE 16 DE SETEMBRE 11H
L’entitat Trotacamins ens convida a la passejada: "Les Plantes de Badia"

DILLUNS 17 DE SETEMBRE 18H
L’entitat Badia Verde faran una xerrada: "Plantes medicinals"

DIMARTS 18 DE SETEMBRE 19H
L’Alternativa d’Esquerres per Badia organitza un cafè tertúlia: "Retallades a l’Educació a Badia", amb direcció, AMPA i alumnat dels centres de primària i secundària, on explicaran com afecten directament aquestes retallades a les escoles i instituts de Badia.

DIJOUS 20 DE SETEMBRE 18H
El Banco del Tiempo farà: Taller de ganxet, una exposició de pintures i presentarà la Manta Solidària.

DIVENDRES 21 DE SETEMBRE
18.30h La Cistella, cooperativa de consum responsable, mostrarà els productes arribats directament del pagès que els hi subministra la fruita i la verdura ecològiques. També hi haurà exposició de pa fet a casa i venda de sabó ecològic.
19.30h La Plataforma d’afectats per la hipoteca, celebra la seva assemblea setmanal.
21h La Plataforma d’afectats per la hipoteca fa cinefòrum amb el documental La Plataforma”.

DISSABTE 22 DE SETEMBRE
10h. El Banco del Tiempo convoca el Mercat d’Intercanvi, una manera diferent de trobar el que necessitem sense gastar ni un euro.
18:30h. Festa Infantil del Casal de l’Esquerra. Tallers de maquillatge, xapes, titelles, mandales i figuretes de   pasta de sal.
19h. Contacontes. Un servei intercanviat a través del Banco del Tiempo.
21h. Sopar de bufet. 5 euros els adults, 2 euros els infants.
22:30h.Passe de Curtmetratges amb Zinexin.
23:00h. Concert amb Alquadrat, rumba-folk-fusió.