miércoles, 10 de abril de 2013

La Pah Badia participa en 'Escrache’ massiu a Sabadell

La PAHC aplega a més de 200 persones davant la seu del PP local per denunciar la seva negativa a aprovar la ILP per modificar la llei hipotecària.
Plataformes d’afectades de diferents pobles del Vallès, representants de diverses entitats i col·lectius locals i ciutadanes que s’unien a la marxa o feien sonar els seus clàxons en forma de recolzament deixaven ahir en evidència que malgrat l’intent de criminalització per part del Partit Popular i dels seus altaveus mediàtics, l’Escrache i els motius per utilitzar aquest instrument, compten amb un ampli suport social. Més de 200 persones van seguir la marxa que va acabar davant la seu del PP local per exigir que s’aprovi la ILP presentada per la PAH al Congrés espanyol.
Durant el recorregut, que es va iniciar a la Plaça Marcet, membres de la PAHC repartien fulls volants informatius mentre algunes de les persones afectades explicaven amb emoció els seus casos personals i la lluita que estava duent a terme la Plataforma per aconseguir solucions polítiques als centenars de milers de casos d’execucions hipotecàries d’arreu de l’Estat espanyol. La jornada de mobilització d’ahir va comptar amb convocatòries davant les seus del PP d’arreu dels Països Catalans i de l’Estat Espanyol per denunciar l’actitud del govern de Mariano Rajoy, que, segons els portaveus de la PAH, ‘destrossa totalment el projecte de llei i és un insult al mes d'un milió i mig de persones que li van donar suport’.

Escrit per La Drecera