lunes, 4 de febrero de 2013

La PAH de Badía se solidariza con el desalojo en la sucursal de Unnim en Torre-romeu (Sabadell)

Esta mañana, la oficina de Badía amanecía empapelada con carteles para apoyar la actuación de la PAH de Sabadell. Durante cuatro días, la Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Sabadell ha ocupado la oficina de Unnim en el barrio de Torre-romeu, para solicitar la dación en pago de un vecino que no podía hacer frente a los 4.000 euros que exige la entidad, según informa la web de iSabadell.cat. Y ayer, los Mossos d’Esquadra irrumpieron en la oficina para desalojar a los activistas, atendiendo a la denuncia que la misma entidad bancaria había impuesto el mismo viernes. Esta mañana, la diferentes asociaciones de la PAH del Vallés y provincia, entre las cuales la PAH de Badía, se han concentrado en la central de Unnim en Sabadell, para exigir responsabilidades. 
Y esta mañana, la sucursal de Unnim en Badía amanecía empapelada con mensajes en contra de la especulación y abogando por una solución que asfixia a muchas familias que no pueden hacer frente al pago de sus hipotecas, para los cuales la dación en pago es la única solución.

Escrit per Nova Badia

Feia més de tres dies que una vuitantena de persones de Sabadell, amb el suport del conjunt del barri de Torre Romeu, participaven de la tancada a una oficina d'Unnim per denunciar l'atac d'aquesta entitat contra una família en situació d'execució hipotecària. Ara, els estaments judicials i l'entitat financera s'han unit per amenaçar amb l'acció penal contra les famílies i persones que participen de la protesta. Després dels fets d'ahir, aquest matí es realitzen concentracions de protesta davant les seus d'Unnim a Barcelona, Mataró, Sabadell, Badia del Vallès, Terrassa i Manlleu, que es troben tancades. A Xixón i Girona les persones solidàries han ocupat el vestíbul de les oficines. A la seu de Barcelona s'hi acumulen enganxines i deixalles davant d'unes portes clausurades des de quarts del nou del matí. Algunes clients han entrat a d'altres seus que estan obertes per treure els diners i tancar el compte en senyal de protesta. La direcció d'Unnim, representada per Josep Ticó Angerri, finalment ha acceptat reunir-se amb quatre membres de la PAH de Sabadell a partir de les onze del matí. 

 Escrit per Directa

Noticia Periódico Catalunya